Jeanskastje

Deze kast stond al lang op de verlangslijst om eens te maken. neen, geen kastje bekleed met jeans, wel geschilderd in een denim-look.

Afmetingen: 52b x 47d x 42h

Prijs: €75

Contact

Shabby

Bijzettafeltje in shabby-chic-stijl.
De verweerde look werd gecreëerd met een laag Spanisch Moss en een laag Sand Bar, beiden van Dixie Belle. Na het doorschuren afgewerkt met aging wax van Fusion.

Afmetingen: 35b x 35d x 45h

Prijs: €45

Contact

Burlesque

“Een Burlesque-kast”, zo noemde mijn moeder deze creatie. Ze heeft gelijk! Deze kast heeft een roze ondeugend speels kantje, en is tegelijk charmant en begrens door het zwarte. Met gouden accenten. 

Prijs: €320

Contact

Adam

Dit was oorspronkelijk een okergeel kastje…maar met Saltwash en verschillende lagen Dixie Beel-kleurjes en wax, kwam dit tot stand.

prijs: €70

Contact

ROHAN

Een leuk projectje was dit! Me even laten gaan in de totale transformatie! Aanvankelijk was dit een bruine kast met sierlijstjes bedekte lades. Vakkundig afgehaald en egaal gemaakt, om nadien er trendy rotan op te doen. Toch wel in de aardse tonen gebleven voor een rustig karakter.

Afmetingen: 

Prijs: €95

Contact

Zomertafel

een vrolijke zomertafel! Om uren aan te filosoferen. of gezellig te eten met failie. in de keuken, living of de veranda?

prijs: €190

Contact

Bohemian

Deze creatie is een droom in azuurblauw. Deze prachtig gepimpte kast straalt nu de relaxte, avontuurlijke vibes van bohemian uit.
Geïnspireerd door zonovergoten stranden en boho-chic festivals, is deze kast de perfecte plek om al je schatten op te bergen. 
Droom weg bij de levendige kleuren en waan jezelf in een ver exotisch oord, elke keer als je er langs loopt. 

Afmetingen: b x h x d
Prijs: Te Koop bij Cloud Nine Conceptstore – Dorp Lochristi

Contact

Pauwline

Een vrolijk spiegeltje met pauwprint en leuke kleuren.

Zet je pauwveren open om trots naar jezelf te kijken!

Afmetingen: 35h x 28b

Prijs: Vanaf 8/4/’22 te bezichtigen en te verkrijgen in Kringwinkel Ateljee – Tolpoortstraat 89 te Deinze – VERKOCHT!

Contact

Jamie

Wat een knapperd is dit geworden! Ontdaan van een dikke laag boenwas en stevig opgeschuurd, werd Jamie getrakteerd op een Damast-kleur van Fusion Miniral Paint. Jamie is een stevig stuk en zal met grote loyaliteit je spullen dragen.

Afmetingen: 95b x 30d x 35h

Prijs: €95

Contact

Prairie Sunset

Home is not a place, it’s a feeling!

Zeker met deze prachtig warmte uitstralende kapstok met bronskleurige haken en mandala’s.

Afmetingen: 85b x 23d x 30h

Prijs: €85

Contact

Jane

Jane likes junglestyle! Zij is speels en tropisch en houdt van een zwoele zomeravond. Jane kreeg zoals elke kast een basis opknapbeurt en werd daarna een botanisch kleedje aangestoken. Met de groene kleur Bayberry komen haar bladeren meer tot bloei.

Jane’s size: 148h x 72b x 38d

Prijs: €165

Contact

Belinda

Deze meid zag een beetje afgeleefd bruin, maar is helemaal opgeklaard met krijtverf, kleur Nachtblauw. Ze werd ook afgewerkt met vernis als extra beschermlaag. Belinda’s oorspronkelijke deurtje werd verwijderd, maar ze kreeg een nieuwe porseleinen ladeknop in de plaats. Als finishing touch werd ze opgesmukt met een leuk motiefje, ook in de lade.

Afmetingen: 61h x 43b x 35d

Prijs: €70

Contact