Nessed Up shop

Nessed Up shop, dat wil zeggen dat ze van een oud ‘bedankt-je-hebt-je-dienst-bewezen-demodé-prul’ naar een ‘elegant-dit-wil-ik-ook!’-meubelstukje zijn omgetoverd!

Wil je er als de kippen bij zijn om dat unieke stuk bij jou thuis (of waar dan ook) te zien blinken? Neem gerust contact op.

Zie je iets waarvan je denkt ‘wauw, dit wil ik ook!’, maar het blijkt al verkocht. Geen nood, dan zoek ik een gelijkaardig meubel zodat je extra kan glimlachen. Het zal dan misschien niet 100% hetzelfde zijn, maar het voordeel is dat je wel een uniek stuk hebt!

Heb je zelf een meubelstuk staan dat je onder handen wil laten nemen door Nessed Up (of je nou weet of niet weet hoe het te upgraden), neem gerust contact op. We bekijken dan samen de inspirerende mogelijkheden.

Workshops

Zin om zelf een meubel te pimpen? Je hebt een stuk staan waarvan je twijfelt of het naar het containerpark moet? Je weet niet hoe eraan te beginnen? Je zoekt een toffe hobby?  Je wil je mee inzetten om onze planeet leefbaar te houden? 
Volg een workshop en laat je creativiteit de vrije loop!
Bekijk de mogelijkheden – deze worden steeds aangevuld.

letsgoshopping
Give away

Kies zelf

Was je van plan bepaalde meubels of bruikbare spullen naar het containerpark te doen? Hold it!!!

Eerst nog een vraag: je bent zeker dat je ze niet wil laten pimpen? Als je nog twijfelt, neem contact op.

Indien je zeker bent dat je ze wil weg doen, kan je me contacteren om ze eventueel te komen ophalen. Let wel: ik ben zelf geen containerpark, dus graag spullen die niet (te) beschadigd zijn. Wil je er nog een prijsje voor?  We komen misschien wel tot een deal.

Neem gerust contact op en stuur alvast een foto.

Originele hebbedingetjes

Leuke hebbedingetjes voor thuis of als cadeautje! Details kunnen je interieur helemaal af maken. Hebbedingetjes zijn selfmade upcycled decoraties.

Zie je iets wat je graag hebben wil, neem contact op, want de verkoop is afhankelijk van de voorraad en de ingeslagen materialen. We maken het zo snel mogelijk voor jou – zo verkwisten we geen materialen en heb je steeds iets op maat!

Projecten

Nessed Up werkt graag samen: dat geeft uitdagingen en creatieve spinsels. 
Neem contact op als je een mogelijkheid ziet!

Inspiratie

Deze meubels zijn reeds verkocht of werden gemaakt op vraag van klanten. Haal gerust hier inspiratie uit voor jouw projecten! Hulp nodig? Ik denk graag met je mee! Stuur gerust een berichtje.

Veelgestelde vragen

Welke verf wordt gebruikt, hangt af van het materiaal waarop het moet komen. Daarnaast is ook ‘de look’ belangrijk: wil je een chiquere afwerking of wil je liever een verweerd effect, dan passen we de verfsoort aan.  Ik werk graag met Fusion Miniral Paint, omdat dit een ecologische verf is die ook een beschermlaag tegelijk heeft. Maar ook de Dixie Bell-krijtverven uit de VS en waarmee ik werk, zijn tegenwoordig VOC-vrij. Er wordt steeds gestreefd naar een zo ecologisch mogelijke behandeling, ook in vernis/though coat-lagen.

De aangeboden ‘Nessed Up stuff’ zitten al in een kleurtje en kunnen dus niet meer veranderen. Maar voor alle andere stukken kan je vrijuit kiezen. Heb je een kleur in gedachten, of wil je samen op zoek naar het best passende, laat het gerust weten.

Dit is afhankelijk of het een reeds bestaand afgewerkt stuk is of nog moet gemaakt worden. Indien voorradig kan je het direct ophalen (mits afspraak). Als we nog een gelijkaardig meubel moeten zoeken, hangt het af hoelang de zoektocht duurt, maar dit verloopt vaak vlot. Vergeet ook niet dat een meubel opknappen intensief is: het moet (soms) worden gedemonteerd, worden ontvet, geschuurd, primer op, 2 verflagen waartussen ook een schuurbeurt geldt en soms nog vernist (en eventueel ook weer alles monteren). En ook het drogen vraagt tijd. We doen dit allemaal om een duurzame kwaliteit te leveren, zodat je langer kan genieten van je stuk.

Neen, voorlopig kunnen stukken enkel worden afgehaald op afspraak, op het contactadres.