Over mij

Hellookes! Ik ben Nessa. Officieel is het Vanessa, maar mijn roepnaam is Nessa of Ness. Vandaar ook de afgeleide naar Nessed Up! Het is een knipoog naar het Engelse ‘messed up’, wat zoveel betekent als iets verknoeid hebben. Uiteraard verknoei ik niet, maar maak ik items net weer beter!

Ik ben graag creatief bezig en vind een originele twist altijd wel leuk. Snuisteren op rommelmarkten, kringwinkels onveilig maken en mij verliezen in tweedehandszaken vind ik zalig! Zoals andere dames misschien een zwak hebben voor schoenen, moet ik waakzaam zijn om mijn huis en werkplek niet vol te stouwen met meubels die een facelift nodig hebben.

Over mij

Het geeft mij veel voldoening om mensen te inspireren en actief bezig te zijn. Ook afwisseling vind ik bijzonder leuk. En bij Nessed Up! is geen enkel project hetzelfde! Dat gaat over verschillende stijlen (van klassiek elegant, tot boho en hipster-trendy), over verschillende kleuren kiezen (en wat is dat soms moeilijk, al die toffe kleuren!), over binnencreaties en buitencreaties. De ene namiddag ben ik aan het schilderen, de andere namiddag aan het snuisteren, morgen help ik een kot pimpen, volgend weekend op stap naar leuke winkels…Verveling ken ik dus niet. (en oh ja, ik werk deeltijds als lesgever aan de Universiteit Gent, van afwisseling gesproken…)

Wat mij enorm boeit, zijn verhalen. Verhalen van mensen, hoe ze zijn geworden wie ze zijn. Ik hou echt van dat kleinmenselijke. En daaraan gekoppeld ook van hun ‘hebben en houden’. Hoe stralen zij hun verhaal af in hun zijn, maar ook in hun spullen. Spullen, die misschien zelf al een heel avontuur (of verschillende avonturen) achter de rug hebben. Die misschien analoog met hun eigenaar, nog gaaf zijn of in andere gevallen reeds geschonden. Misschien is er wel een hoekje af, of net een hoekje bij. Mijn doel is alvast jouw interieur tot leven te brengen. Tot leven te brengen met jouw verhaal.