Samenwerkingen

Nessed Up werkt graag samen! Het schept uitdagingen en creatieve wissels. Er heerst dan ook de overtuiging van ‘samen sterk’. Heb je een vraag rond samenwerking, neem zeker contact op!

Cloud Nine Conceptstore Lochristi

Cloud Nine Conceptstore is een toffe cadeauwinkel in het dorp van Lochristi. Je vindt er verschillende catchy items om mensen mee te verrassen, of jezelf te verwennen. Ze gaan prat op het werken met lokale en duurzame makers.
Sinds november 2023 levert Nessed Up ook upcycled items aan Cloud Ninee. Een heel lokale samenwerking, gezien ikzaelf in Lochristi woon.
ga zeker eens snuisteren, het is de moeite waard!

Gezinsbond

De Gezinsbond maakte een campagne rond LGBTQ+ en Nessed Up werd gevraagd 4 gezinnen te begeleiden om hun verhaal op een kast over te zetten. 
Een volledige dag werkten we rond hoe de gezinnen dit ervaren, wat hen sterkt, wat ze nog willen bereiken, wat ze niet fijn vonden aan hu LGBTQ-traject, enz. Als creatief agoog en kastenpimper was dit een ontzettend mooi project, waar veel uit werd geleerd en waar heel mooie creaties uitkwamen. 
De hele mediacampagne (artikels, podcasts en sociale media) kan je vinden op Onze campagne ‘Jezelf kunnen zijn, begint thuis’ is gelanceerd! (goedgezind.be)
Nessed Up is heel blij dat ze hieraan kon meewerken en is heel fier op deze moedige mensen.

Kringwinkels Ateljee en Trad

Kringwinkel Ateljee Gent:
* 2021: Instgram-campagne opgezet om een gepimpt kastje te winnen (t.w.v. 125€).
* 2022: Nessed Up corner in de Brusgesteenweg én in Deinze
* 2022: workshops basis meubel pimpen in Brugsesteenweg
* 2022: enkele items van Nessed Up werden geveild via ‘uwkringding.be’

 Kringwinkel Trad Brugge:
* 2022: demonstratie op Dagvan de Kringwinkel

Ulla.wol

Ulla.wol staat voor haken, breien en macramé – the eco-friendly way!

Deze dorpsgenote vroeg Nessed Up om haar stand in te richten voor de handwerkbeurs in Flanders Expo in november 2021. Deze samenwerking was een hele leuke match!

pimpen van een kot

Voor een particuliere kotbaas werd een hele kamer onder handen genomen door Nessed Up. Met oog voor het studentikoze en duurzame karakter werd de student warm verwelkomd.